4 Ocak 2014 Cumartesi

Agresif Blogger Tutumlu

Bilen bilir, son üç haftamı Instagram'a ve Gratis'e söylenerek geçirdim.
Neden mi?

Instagram'dan başlayalım.
İlk Instagram hesabımın adresi; Tutumlupudriyer şeklindeydi. Zaman geçti, hesabımı paşa paşa kullanırken bir anda saçmalamaya başladı. Yorum gönderemiyorum. Uygulama, ne zaman yorum göndersem, kocaman kırmızı harflerle hata diyor; ardından da yorumumun tehlikeli link içerdiğini söylüyor. Kimseyi takip edemiyorum. Fotoğraf beğenisinde bulunamıyorum. Bütün işlemler saniyeler içinde geri atıyor. Fotoğraf paylaşıyorum, etiketler ortada yok. Profilimi güncelleyemiyorum.

Asabım bozuldu.
Hesabı terkedip Tutumlupudriyerblog adından ikinci bir hesap açtım.
İki gün paşa paşa kullandım gene hesabımı.
Üçüncü gün, yine aynı sorunlar baş gösterdi.
Yılbaşı gecesi düzeldi, ohh süper derken.. Dün gene aynı problem başladı!

Instagram'a üç kere mail gönderdim. Çünkü sorunun telefonumdan ya da Android'in sürümünden kaynaklanmadığını biliyorum.
Hiçbir gelişme yok.
Soğudum.

Gratis'e neden kızgınım?
Yılbaşı indirim haftasını Balm Voyage paletinden uzak geçirdik. Bu zaman zarfında e-postayla, Facebook üzerinden, Twitter üzerinden kaç kez mail atıp, çözüm önerileriyle birlikte uyarıda bulunduğumu hatırlamıyorum.

Eh be kardeşim, sen Gratis'sin ama tek değilsin ki? Bunun Rossman'ı var, Douglas'ı var, Watsons'ı var. The Balm bir tek sen getiriyor olabilirsin ama rakiplerin var! İndirim dönemi önceki ürünlerin ana fiyatlarının zamlanıp sonra indirimlerin bu fiyatlar üzerinden yapılması, farklı mağazalarda fiyatların farklı olması, kimi mağazalardaki çalışanların dünyadan bihaber olması gibi sorunlar; geçtiğimiz zaman zarfından blog yazarları tarafından sıkça konuşulmuştu.

Lojistik yetersizlik ve adam gibi bir açıklama gelmemesi (yani "Şu şu şu sebepten dolayı bir sıkıntı var, çözmeye çalışıyoruz, anlayışınız için teşekkür ederiz" gibi) onun yerine "İlgili birime ilettik" bildiriminin gönderilmesi beni iyice çileden çıkardı.

Sonuçta ne mi olacak?
The Balm satın almam gereken acil bir şey olmadığı takdirde, tercihimi yerel kozmetik ve parfümeri dükkanlarından yana kullanacağım. Essence'ımı da gider Rossman'dan edinirim. Onun dışındaki tüm ürünleri, aynı indirimlerle küçük esnafım da satıyor, biraz da onların cebi para görsün. En azından kurumsallık arkasına sığınıp laf cambazlığı yapmıyorlar.

Velhasıl Tutumlu'nun canı sıkkın.
Gratis'i boşverdim de.. Şu Instagram düzelse iyi olacak!
Yoksa son çare, şahsi hesabımı blog hesabına çevireceğim.
Instagram yorumlarınıza yanıt veremediğim ve beğenilerinize / takiplerinize dönemediğim için özür dilerim.

Sevgiler!

15 yorum :

  1. harbiden sinir bozucu bir durum umarım instagram hesabın düzelir:))

    YanıtlaSil
  2. Umarım instagram sorunun çözülür ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah çünkü artık sinirden hatır hatır kaşınıyorum.

      Sil
  3. Umarım sorunun en kısa zamanda çözülür :)

    YanıtlaSil
  4. Sanki birisi seninle uğraşıyor da hesabın spamlanmış gibi canım ama böyle bir şey mümkün değil, ara sıra instagram da hata verme durumu oluyor ama geçici bir durum genelde internetimin iyi çekmediği yerlerde oluyor. Bilgisayardan denedin mi yorum yapmayı beğenmeyi yada takip etmeyi? Umarım sorun hallolur en kısa zamanda. Gratis konusunda da tepki veren çok blogger oldu hiç kurumsal bir şirkete yakışmayan hareketler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayardan da denedim arkadaşımın telefonundan da denedim. Sonuç aynı. Bir haftaya düzelmezse kişisel hesabımı kişisellikten çıkarıp bu işe vakfedeceğim.

      Sil
  5. Umarim sorunun düzelir.Ben yeni katildim instagrama.seni takipteyim.düzelse bir an önce.3 ay önce bloga telf.dan.girince bende de buna benzer sorun oluyordu.ama masaüstunden girince problemsizdi.kendiliginden duzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda da demiştim, bir haftaya düzeldi düzeldi. Düzelmedi şahsi hesabımı bozar, blog hesabına çeviririm. Çünkü Instagram'ı bloğum için daha çok kullanıyorum. Maksat işim görülsün. Sinirlendiğime değmez.

      Sil
  6. Canım benim aklıma da acaba şikayet mi ediyor birileri diye geldi, maalesef böyle işlerle uğraşan çok insan var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyle itham edebilirler ki? Ortada spam yok, rencide edici fotoğraf yok, o yok bu yok. İlginç yani.

      Sil
  7. Gratis sevgililer gününde ve ya kadınlar gününde sağlam bir indirim yapacak diye tahmin ediyorum.takipteyim sizi de bloguma beklerim

    lamapink.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoklarını düzgün tutsunlar başka ihsan istemezük :)

      Sil
  8. Aynı şey kadınlar gününde Watsons'da başıma geldi, sözde %50 indirimle alışveriş yaptım ama, indirimin ertedi günü gittiğimde aldığım şeyin fiyatının (indirimsiz hali ile) 20Tl daha düşük olduğunu gördüm. Mail attım ama, yaklaşık 2 hafta oldu hala ne ses var ne seda :)

    YanıtlaSil



blogger template by lovebird