26 Aralık 2013 Perşembe

PASTEL Metallics Duo Eyeshadow - 65 Forest

Herkese merhaba!

Bilindiği üzere Pastel, Türkiye'nin önde gelen kozmetik markalarından biri ve piyasaya sürdüğü ürünlerin büyük bir kısmı, geniş bir kitle tarafından beğenilerek kullanılıyor.

Bugün paylaşmak istediğim ürün ise, bana hediye gelen (Pastel'den değil tabii, bir arkadaşımdan) Metallics Duo Eyeshadow (Metalik İkili Göz Farı) serisinin 65 numaralı Forest versiyonu.

Pastel'in internet sitesinde, ürünle ilgili yer alan yazı şu şekilde: "Pastel Metalik Mono Eyeshadow'un kremsi yapısı, baskın örtücülüğü ve metalik efekti ile birbirinden güzel renkleri bir araya getiren serisi arasından kendinize uygun seçimi yapabilir, bakışlarınızın gücünü ortaya koyabilirsiniz."

Söz konusu serinin; Showgirl, Sun & Moon, Chestnut, Catwalk ve Midnight Fever olmak üzere beş rengi daha bulunuyor.


DIŞ GÖRÜNÜŞ

- Far, altın renginin hakim olduğu, bej ve kaliteli kutularda geliyor. Ürünün esas ambalajının tasarımı ise biraz demode olmakla birlikte gene de şık.

- Kutuda, kozmetik firmalarının üretiminden en kısa zamanda vazgeçmesini umut ettiğim şu haşır huşur süngerli aplikatörlerden bulunuyor.

- Kapak rahat açılıp kapanıyor ama çantaya direkt atıldığı zaman açılıp ortalığı batıracak cinsinden değil.


İÇERİK

- Kutuda pigmentasyonu son derece yüksek, kendinden sedefli, pırıltı barındırmayan, sürümü kolay iki adet far bulunuyor. Bunlardan biri, kaş altı ve göz pınarı uygulaması için ideal olan şampanya rengi bir seçenek. Diğeri ise, tam anlamıyla orman yeşili.

- Ambalajın kendi ufak olmasına rağmen farlar, kolay kolay bitmezmiş gibi duruyor.

Flaşlı çekim.

Flaşsız çekim.

Yüksek pigmentasyon.. Mu acaba?
Yukarıda swatchlanmış halini gördüğünüz far... Ne yazık ki gözlerde o kadar da çarpıcı bir sonuç vermiyor.
Şok!


Bu makyajda sadece bu ikili sette yer alan far kullanıldı (kirpik dipleri dahil). Üstelik, rengi daha bariz versin diye ürün altına baz da geçtim.

Siz bu fotoğrafta, orman yeşiline kaçan bir renk görebiliyor musunuz? Ben şahsen göremiyorum. Aynaya baktığımda da görememiştim zaten. Ortada hoş, fümeye yakın bir renk var ama farın kendi rengi ve elde swatch yapıldığında ortaya koyduğu renk göz önüne alınırsa; sonuç oldukça vasat.

Pastel yılbaşı itibarıyla ciddi bir indirime girdi. "Aman yeşil olmayıversin canım, yeşil alt tonlu füme de görür işimi!" diyorsanız, bu ürüne bir şans verebilirsiniz. Ama canlı, rengini tam veren bir yeşil arıyorsanız... "Aradığınız ürün bu standta bulunmuyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz!"

Siz bu serinin başka renklerini denediniz mi?
Pastel'in farlarını genel anlamda nasıl buluyorsunuz?

Sevgiler!

23 yorum :

  1. pastelin ojelerini ve pudrasını kullanıyorum farlarını denememiştim. elde swatch ile göz de duruşu çok farklı gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pastel'in ojelerini çok severim ama göz farından sınıfta kaldı.

      Sil
  2. Ben Pastel'in ürünlerinden kullandım ama çok eskiden çok iyi anımsayamadım şimdi. Özelliği nasıldı... Bu arada gözler çok hoş!;)). Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Bence çok güzel duruyor makyajı çok güzel yapmışsın belki ondandır ben çok beğendim. Yeşilde olmayı versin böyle daha güzel olmuş bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha teşekkürler Poine, o senin güzelliğin!

      Sil
  4. Pastelin alliklarindan almayi dusunuyorum bende umarim farlari gibi olmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç kullanmadım ama kullananlardan okuduğum kadarıyla hafif tozuma dışında problemi yokmuş.

      Sil
  5. Bu renge yakın yeşil farlarımın markası ne olursa olsun hepsinde aynı sorunu yaşıyorum bir türlü o orman yeşili renklerini gözümde yakalayamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tek bir tek Balm Jovi paletinin içindeki yeşilde istediğim rengi yakalayabiliyorum, onun dışında aynı dertten ben de muzdaribim.

      Sil
  6. Ben bu serinin mavi ve grili olan renklerini çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bende mavi ve beyaz olanı vardı ama ben çok memnundum. Hatta bir arkadaşım da turkuaz yeşili ve mor olanı vardı. Gayet güzeldiler.
    Haki yeşilin renk vermemesine şaşırdım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de zamanında Pastel'in toprak tonlarda beşli mi altılı mı ne, bir far setini edinmiştim. Şahane renk veriyordu, hatta öylesine yoğundu ki pandaya dönmemek için çok minik miktarlarla çalışmam gerekiyordu. Bu tam bir sürpriz oldu.

      Sil
  8. ama renk o kadar yakismish ki tatlim sana.pastelin farlarindan daha almadim ama ojeleri favorim.hatta 11 numara oje sevdicegim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bakan güzel görür, Güzelciğim. Ayrıca Pastel ojeleri kadar dayanıklısı yok :)

      Sil
  9. Gerçekten de elinizde durduğu gibi durmamış yüzünüzde ama yine de güzel olmuş makyajınız. Bu arada blog dünyasına yeni atıldım. Destek olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  10. renk tonları çok hoş bu tonları bende seviyorum :) Ayrıca seni yazımda MİMledim :):)
    http://guzellikvebakimm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Çok tatlı renkleri var çok beğendim :) Bana da beklerim...Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Bende bordo beyaz versiyonu var onda da aynı sıkıntıyı yaşıyorum ben tam olarak pandaki o muhteşem rengi veremiyor ancak oldukça yaklaşıyor ben bazsız kullanıyorum belki bazla iyi olabilir..

    YanıtlaSil



blogger template by lovebird